ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ЕНЕРГИЈА
Капсулите се специјално формулирани за да ги обезбедат виталните материи потребни за формирање на здравни крвни клетки и јак имун систем.
Цена: 0 ден
Формулата ќе помогне да се ослободи енергијата од храната, да се формира хемоглобинот за црвените крвни зрнца, да се искористи кислородот во мозокот и срцевите мускули, да се ревитализира вашата општа состојба и да бидете во одлична форма.
Цена: 0 ден
Аеробниот кислород е револуционерно ново откритие кое може да помогне да се убијат штетните организми и во исто време да се зголеми концентрацијата на кислородот во телото.
Цена: 0 ден
Co-Q-10 со мега сила на HealthAid® е специјално формулиран со многу висока количина на убиквинон растворен во масло и сместен во капсула од мек желатин за да се задржи чистотијата и моќта за брза абсорпција и ефикасност.
Цена: 0 ден